Банерна акція солідарності з несправедливо засудженими Павліченками.

10.11.2013 07:42

Вранці 8 листопада, личаківськими націоналістами з Свободи, була проведена банерна акція солідарності з несправедливо засудженими Павліченками.

Засудили і кинули за грати батька і сина Павліченків безпідставно, свавільно, бездоказово, нещадно, звіряче - в кращих традиціях совкової тоталітарної мясорубки. Нація добре розуміє справжню суть цих осіб в мантіях і погонах, тому довіра до них в країні складає аж 1 відсоток населення. Самих правопохоронців більше відсотка, тож виходить так, що вони самі собі не довіряють.

Великі сплески обурення, масові хвилі протесту, викликав цей безпредєл бандоохоронних органів в суспільстві. Країною прокотився ряд акцій солідарності, маршів та інших заходів на підтримку чесних людей, мордованих антиморальною, криміналізованою системою.

Система не випускає з своїх зубів цих мучеників, не зважаючи ні на що. Вона знає, що такий результат суспільної боротьби за справедливість як їх звільнення - послужить прикладом, що рук не варто опускати, з системою можна боротись, честь можна захистити, а цього правопохоронці аж ніяк не хочуть допустити. Тому репресовані і далі томляться за гратами - ходять з руками за спиною в брудних кофайках, мерзнуть, отримують удари кийками по нирках та їдять баланду.

Часу з їх увязнення пройшло багато. Акції на їх підтримку суттєво згасли, а їх доля призабулась. Дана акція покликана нагадати українцям цих чесних людей. Потрібно памятати, що на їхньому місці, чи на місці Віталія Запорожця або врадіївської дівчини, може опинитись кожен українець. Тому не забуваєм цих людей і боремося з ворогами України під якою формою вони б не ховались.

Слава Україні! Слава Nації!