Ідея заборонити комуністичну ідеологію така ж розумна і практична, як спроба заборонити думати про червоного слона.

06.11.2013 17:00

Не думай про червоного слона, %username%. Не думай. Не виходить? Ок, тоді включай мозок і починай думати.

Приємно і корисно валити пам'ятники комуністичної епохи - це верстові стовпи імперії, які досі символізують її політичну присутність. Вони, безумовно, мають бути знищені, чи перетворені на музейні атракціони. Але серед патріотів популярна думка, ніби цього мало. Ніби, прийшовши до влади, треба неодмінно розігнати і заборонити і саму Комуністичну Партію України, криміналізувати комуністичну символіку і літературу, офіційно визнати комуністичну ідеологію людиноненависницькою, і тим назавжди викреслити її з українського майбутнього. Патріоти хочуть помститися червоним, все логічно. Але якщо вони спробують подумати хоч на два кроки вперед, стане ясно - ні за що, ні за яких обставин можна не торкатися КПУ. Навпаки - треба докласти зусиль, аби ця організація існувала якмога довше.
Чому?..

Тому що, по-перше: забороняти будь-яку символіку і ідеологію - по суті ідіотське заняття. Забороняти символіку - це наче штукатуркою приховувати проломи в стінах. Неможливо знищити жодної ідеї, заборонивши її символи, та спаливши її книги. Якщо ідея на часі, якщо вона жива, вона проб'ється під будь-якими знаменами. Після другої світової війни було заборонено свастику - і що? Нацисти вперто проростають під безліччю нових знаків, ФАРЕ не встигає методички по ним випускати. Та що там символи, - не можна здолати ідею, навіть фізично знищуючи її носіїв (хто-хто, а українські націоналісти мають це знати). Колись християнами годували звірів на римських аренах, а тепер в Римі сидить Папа, вже чотирнадцять віків сидить. Про таке не варто забувати.

По-друге: у нас був комунізм, і комунізм виявився жахливим сатанинським лайном. Ми це пам'ятаємо, тому в нас комуністів підтримують старіючі ідіоти і жменька молодих дурників. Цих дурників поки що мало, вони читали про комунізм з книжок, в книжках комунізм виглядає пречудово. Молоді дурники завзяті, вони б хотіли добратися влади, аби влаштувати ще один соціалістичний експеримент над людьми. Але що їм заважає віддатися романтиці чергового перепахування світу? Найбільша для них перепона - це старі мудаки з КПУ, які всім своїм виглядом уособлюють те, що є справжнім результатом комунізму. Жирні луганські бандити на буржуйських авто, жирний губатий Симоненко в п'ятиповерховому особняку, його жирна дружина на рожевому "Порше". Розгоніть старих мудаків з КПУ - і молоді дурники не будуть мати перед очима реального комунізму, у них залишаться самі книжки, Карл Маркс та романтика "забороненої ідеології". КПУ виконує у суспільстві роль антивірусного щеплення - коли в організм вводять послаблені або мертві збудники зарази, щоб організм навчився їх розпізнавати і з ними боротися, та мав імунітет до здорових вірусів.

По-третє, наїдені функціонери з КПУ скоріше вдавляться, ніж допустять молодих дурників поруч із собою у владу. Вони краще будуть достовіку платити бомжам, аби ті носили червоні прапори, краще до кінця життя торгуватимуть своїми місцями в парламенті. З бандитами і буржуями вони знайдуть більше спільної мови, бо бандити і буржуї не прагнуть посунути їх від влади, не зазіхають на їх електорат. Комуністи ненавидять своє підростаюче покоління гірше за націоналістів, бо саме від молодих йде найбільша загроза їх спокійній політичній пенсії. Розженіть старих мудаків - і найбільший ворог молодих ідіотів зникне.

КПУ має існувати, щоб бути живим експонатом, який нагадує про Голодомор, канібалізм, колективізацію та репресії. Щоб кожна курва, яка йде в її лави, автоматично клала собі на плечі відповідальність за все це. Якщо заборонити КПУ і комуністичну пропаганду, за рік постане з десяток інших політичних контор, в уставних документах яких не буде жодного слова про комунізм, зате ідейний іконостас складатимуть все ті ж портрети. Під новим ім'ям вони почистять карму, багато говоритимуть про міжнародну солідарність, соціальну справедливість, - і не покаються, курви, не покаються за доісторичну жорстокість, яку народило їх вчення. Проведуть ребрендинг, і з оновленим обличчям впевнено закрокують у майбутню політику.

Не можна давати їм перероджуватися. Хай гниють.

 

Матеріал : https://vk.com/viddil_propagandy