Наступний крок - заміна злодіїв

07.04.2014 17:03

Майдан однозначно ще не виконав свою місію. Завдяки йому Україна зробила тільки перший крок - усунула бандита Януковича. Наступний крок - заміна злодіїв, бо замість єнакієвчанина при владі опинилися переважно негідники. Ми вимагатимемо заміни ключових посадових осіб загалом і Авакова зокрема.

Що стосується Майдану, то до завершення президентських виборів він надалі буде тиснути на владу і вимагати змін. Після 25 травня Майдан не повинен розходитися: це позиція багатьох сотень. Стоятимемо до кінця парламентських виборів, після завершення яких залишимося іще на місяць-два.

Головне - проконтролювати, як формуватиметься коаліція і яким буде уряд. Наприклад, чи будуть ці кандидатури узгоджені з Майданом?

Розійдеться Майдан за трьох умов. По-перше, призначення на головні посади в країні людей, які в минулому не були заплямовані злочинами і які є справжніми слугами народу. По-друге, застосування системи контролю і впливу на владу, притягнення несумлінних її представників до відповідальності. По-третє, реальний результат змін, зокрема економічний добробут України.

Володимир, сотник Коломийської 14-ої сотні.