Націоналізм - ідеологія здорових людей

23.04.2014 20:59

Націоналізм - це ідеологія і політика, в основу якої покладено ідеї переваги власних Національних інтересів будь-якої Нації над усіма іншими інтересами.

Націоналізм - це ідеологія, в основу якої покладено ідеї про життєву необхідність надання переваги власним інтересам. Отже, принцип надання переваги власним інтересам і є основною ознакою Націоналізму. Постає запитання: коли вперше та в кого виникла необхідність втілювати цей принцип у життя і чому цей принцип діє безвідмовно?

Сьогодні є всі підстави стверджувати, що вперше потреба втілення цього принципу в життя виникла три мільярди років тому, коли на планеті Земля з’явилася жива матерія у вигляді одноклітинних організмів. Уже ті перші живі організми в боротьбі за їжу і територію мусили віддавати перевагу своїм власним інтересам. Отже, потреба втілення основного принципу Націоналізму в життя виникла ще за мільярди років до появи самого терміну «Націоналізм». Цей фундаментальний принцип став у живій природі універсальним - його дотримуються усі без винятку живі істоти від одноклітинних організмів аж до людини і дотримуються тому, що він допомагає їм вижити в безперервній і безкомпромісній боротьбі за їжу і територію, а людям - ще й за ресурси. А це означає, що і для Націй Націоналізм є своєрідною системою захисту, їхньою імунною системою.

Безвідмовно принцип Націоналізму діє тому, що він закладений в генах. Сучасні досягнення генетики, особливо квантової (хвильової) дають підстави стверджувати, що усі живі організми є дуже складними біологічними системами з програмним управлінням. Програмне забезпечення цих систем знаходиться в геномі (сукупності генів), який містить величезну кількість інформації (набагато більшу, ніж усі томи Великої британської енциклопедії) і вся ця інформація за своєю суттю є генетичними програмами, які визначають не тільки структуру та функціонування організму, але й його поведінку, зокрема поведінку стосовно захисту людьми своїх власних інтересів та інтересів своєї Нації.

Отже, Націоналізм (як принцип надання переваги власним інтересам) - це категорія генетична, а тому універсальна, досконала та вічна.

На підставі сказаного можна стверджувати, що Націоналізм є природним і нормальним (здоровим) станом окремої людини, групи людей та Націй. У зв’язку з цим звинувачувати будь-яку людину, групу людей чи Націю в Націоналізмі - це все одно, що звинувачувати їх у тому, що вони є здоровими.