Ознака глибокого занепаду

08.05.2014 13:42

Дивно: за зовсім короткий проміжок часу гомосексуалісти перетворилися з ізгоїв в привілейованих осіб. У зв’язку з цим виникає питання: чи є нормальними факторами соціальної еволюції такі явища як дозвіл одностатевих шлюбів з можливістю усиновлення дітей, закони проти «гомофобії», виникнення гомосексуальних спільнот та культури. А чи це тривожні ознаки занепаду і руйнування природного порядку?(...) 

Дедалі більше європейських країн і американських штатів приймають закони, що дозволяють одностатеві шлюби і усиновлення дітей парами гомосексуалістів. Це немислимо в мусульманських країнах, а також в Індії та Китаї. Колись це було немислимо і у Європі. Зараз «передові» закони здаються нам невід’ємною частиною прогресистської ідеології, згідно з якою ми, західні люди, стоїмо на крок попереду інших народів, і увесь світ повинен прямувати за нами. У цьому ми впевнені найбільше. Знову універсалістська омана... 

Думка про те, що пари педерастів можуть укладати шлюби, всиновлювати і виховувати дітей нарівні з гетеросексуалами, ще 50 років тому вважалася маренням божевільного. Тим часом сьогодні її поділяє потужна меншість, що майже прирівнюється до більшості людей. Але тільки на Заході: у іншому світі ці закони вважаються ознакою глибокого морального занепаду(...)

Головною ідеєю гей-лоббі (яку поділяють також ті, хто до таких не належить) є майбутнє, де всі люди з народження будуть бісексуальними, а гомосексуалізм стане таким же вибором способу життя, як і будь-який інший. Вибір цей буде носити суто культурний характер, без посилань на структурні відмінності. Ця ідея не просто помилкова. Вона згубна. Таке перекручене мислення має в своїй основі крайність, закладену в егалітаризмі: заперечення природних відмінностей між людьми. У цьому випадку перестануть існувати не тільки раси, а й статеві відмінності, природній сексуальний потяг. Ми опинимося в гермафродитному царстві однорідності і безособової одноманітності. Ті, хто висловлюють ці сатанинські ідеї, самі ні на мить не впевнені в них, та й інші не дуже охоче вірять цим утопічним промовам нальотом тоталітаризму в принципі.(...)

Ця помилкова і науково необґрунтована позиція свідчить про порушення в системі цінностей і моральних орієнтирів. Однак на цьому захисники інтересів гомосексуалістів не зупиняються. Дивним чином вони обертають на свою користь як абсолютний егалітаризм, так і основні положення антиегалітарізму. Очевидно з метою компенсувати свій комплекс неповноцінності. Ми все частіше чуємо: «Гомосексуалісти і бісексуали обдарованіші, ніж гетеросексуали» Тобто перші стоять на ступінь вище останніх, і саме гетеросексуали виступають в ролі обділених і неповноцінних людей: це свого роду інваліди, які заперечують пансексуальну природу людини, котра апріорі повинна вважатися нормою. Таким чином нормальні люди – це гомо- і бісексуали, а нормальна орієнтація подібна паралічу(…) Отже, гей-лобі намагається позбутися комплексів і спотворити реальність довкола нас, видаючи недугу за міцне здоров’я. Що, загалом, прекрасно вкладається в канони панівної ідеології, яка перекручує цінності в будь-якій галузі життя. Смертоносний, самогубний процес.

Ґійом Фай, «Секс та збочення» (“Sexe et dévoiement”)