Здорова Нація - міцна держава!

18.01.2014 17:56

Справжній страйк? Лише відмова від купівлі алкоголю й тютюну!

Усі страйки, що були, на мою думку, не зачіпали значних інтересів ворогів українців. Для повного прояснення свідомості на все, що відбувається в країні - нашому народу не вистачає тверезості (самостійне критичне мислення вільної людини, яка буде легко розпізнавати та "пам'ятати" свого кривдника...).

Як один із дослідників даного питання - можу сказати точно, що у лобіюванні інтересів алко- "бізнесу" (наркотизації України) зацікавлені як "регіонали" так само і багато представників (теперішніх і минулих) з т.з. "опозиційних сил". Адже жодного законопроекту, який би суттєвіше повпливав на зменшення споживання населенням алкоголю не був прийнятий при жодній владі. Не було патріотичної української більшості.

Сьогодні рівень споживання алкоголю в Україні є одним із найвищих у світі і становить близько 20 літрів випитого абсолютного спирту на душу населення за рік (офіційна статистика повідомляє про 12-15 літрів). Всесвітня Організація Охорони Здоров’я (хай і "чужинська") стверджує беззаперечну істину, що якщо споживання алкоголю в країні перевищує 8 літрів на душу населення, це призводить до деградації та виродження нації.

Смертність уже багато років поспіль значно перевищує народжуваність. Україна щороку втрачає 350 тисяч своїх громадян, загибель яких пов'язана з вживанням алкоголю. Ще близько 120 тисяч українців що гинуть за рік від тютюнопаління. Народ України стрімко наркотизується і знищується з нашої мовчазної згоди. Надії, що цей процес зупиниться або навіть сповільниться сам по собі — безпідставні.

Алкоголь за ДСТУ 4221-2003 визначається як токсична речовина наркотичного характеру дії. Вся пропаганда цих отруйних наркотичних речовин грунтується на неправді, що проголошує нешкідливість, а інколи й користь «помірних» доз, яких для наркотиків не існує.

Тим часом, всі види наркотиків, включаючи алкоголь, у будь-яких дозах несуть хвороби, убогість, руйнування родини й ранню загибель. Але ці наркотики, розтліваючи й убиваючи людей — розоряючи родини й націю, приносять величезні багатства тим, хто їх виготовляє і продає, тобто внутрішній та закордонній мафії, мета якої — будь якою ціною нажити неймовірний капітал.

Таким чином, виробники алкогольних виробів, одержуючи надприбуток, наносять величезний збиток нації і країні. У сучасному світі в тих країнах, де споживання алкоголю одержало широке поширення, втрати держави від наслідків вживання алкоголю - п'янства та алкоголізму - мають дивовижні розміри, як і у нас.

Також, нагадаю усім беззаперечні істини та "крик душі" провідника минулого століття Степана Бандери:

- "Кожна викурена цигарка і випита чарка горілки в кнайпі -це ваша лепта в скарбницю ворогів України"

- "Вухо п'яного раба не чує брязкоту кайдан”

Тож давайте розпочинати вести дії на цьому важливому фронті проти окупанта, метою якого є отримання надприбутків на кістках українців. І дуже швидко буде помітно усі інші способи та механізми винищення нашої нації!

Слава NацІї!

Роман Галицький